IVM – Ipari Automaták

savepro-max-Industrial vending solution

MAX LINE

Üzleti hatékonyság felsőfokon! Emelje magasabb szintre eredményeit az IVM MAX Line eszközkiadó automatáival. Termékeink legújabb fejlesztésű, felhő alapú SaveLog Smart szoftverrel és könnyen kezelhető felülettel rendelkeznek, melyekkel maximalizálhatja eszközkezelési folyamatainak hatékonyságát. A MAX Line termékcsalád összes terméke, személyre szabott, integrált megoldásokkal fejleszthető, melyekkel eszközkiadó automatáinkat tökéletesen összehangolhatja vállalati céljaival, elérve ezzel a legmagasabb üzleti hatékonyságot. A MAX Line termékcsalád eszközkiadó automatái kompatibilisek egymással, lehetővé téve azok különálló vagy együttes telepítését és összehangolását.

SavePro MAX

Zászlóshajó ipari automatánk jól optimalizálható, komplex megoldást kínál a készletkezelési folyamatokban. A SavePro MAX-ot olyan cégek számára ajánljuk, ahol sokféle gyártási és munkavédelmi eszközt használnak. Az eszközök egyszerűen elérhetők, felhasználásuk nyomon követhető és a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. A költségcsökkenés gyorsan megvalósul, SaveLog Smart szoftverünk a könnyen integrálható egyedi funkciókkal és a komplex termékkezeléssel pontos keresési és szűrési lehetőségeket tesz láthatóvá.

savepro-max-Industrial vending solution

Mi tárolható a SavePro MAX-ban?

IVM Icon pc

PC perifériák

IVM Icon apro alk

Apró alkatrészek

IVM Icon kezi szersz

Kézi szerszámok

IVM Icon furofej

Fúrófejek

IVM Icon fureszlap

Fűrészlapok

IVM Icon kabelek

Kábelek

IVM Icon kesztyu

Kesztyűk

IVM Icon toltok

Töltők

IVM Icon vedomaszk

Védőmaszkok

IVM Icon vedoszem

Védőszemüvegek

IVM Icon ragasztok

Ragasztók

savespring-max-Industrial vending solution
SaveSpring MAX

Az eszközkiadó automata, amely egyszerre akár 540 különböző termék biztonságos tárolásával és kiadásával is elbír. Jelenleg az egyik legsokoldalúbb megoldás, hiszen 3 funkciót egyesít és nem jelent számára problémát az eszközök egyszeri kiadása, a kölcsönzés és nyomon követés vagy a használt tárgyak visszavétele sem. SaveLog Smart szoftveres háttérrel a SaveSpring MAX ipari automata az összes felhasználói tranzakciót rögzíti, amelyek utólag is visszakereshetők és szűrhetők.

Mi tárolható a SaveSpring MAX-ban?

IVM Icon kesztyu

Kesztyűk

IVM Icon vedomaszk

Védőmaszkok

IVM Icon vedoszem

Védőszemüvegek

IVM Icon melleny pc copy 3

Mellények

IVM Icon apro alk

Apró alkatrészek

SaveBoxCU MAX

A szekrény típusú SaveBoxCU MAX ipari automata és a hozzá tartozó SaveBoxok tárolóegységei különböző méretben és egymással tetszőlegesen kombinálhatóak. Minden eszköz szisztematikusan elhelyezhető és egyszerűen kézhez vehető a raktárban vagy az irodaépületben. Az opcionális Scaling System elvégzi az összes kis- vagy közepes méretű, illetve törékeny termékek optimalizálását. A SaveBoxCU Max és SaveBox tranzakciós adatait legújabb fejlesztésű SaveLog Smart szoftverünk könnyen testreszabja a különböző rendszerekkel és online szolgáltatásokkal

Saveboxcu-max-Industrial vending solution

Mi tárolható a SaveboxCU MAX-ban?

IVM Icon kesztyu

Kesztyűk

IVM Icon sisak

Vedőfelszerelések

IVM Icon tartalyok

Festékes flakonok

IVM Icon apro alk

Apró alkatrészek

IVM Icon munkaruha

Munkaruházat

IVM Icon vedomaszk

Védőmaszkok

stock management system

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSŰ SZOFTVER

Újgenerációs fejlesztésű SaveLog Smart szoftverünk az adatbázisok kezelését – beleértve eszközök felhasználtságát, alkalmazottakat és hozzáférési jogaikat, konfigurációt, kiadásokat, riasztásokat, riportokat -, valamint a különböző funkciók használatát – értékesítés, csere, visszaadás, bérlés és megosztás stb. – egyszerűen és szinkronizáltan teszi lehetővé.

A vállalati szintű integrált megoldások keretében akár egyedi, testre szabott funkciók fejleszthetők ki idő- és költséghatékonyan. Mérhetővé és visszakövethetővé válik, hogy melyik alkalmazott, miért és milyen mennyiségű eszközt vett fel az automatából. Minden művelet naplózásra kerül, ami az idő távlatából is visszakereshető. Az adatelérés mobilra optimalizált, az automaták felügyelete valós időben figyelmeztet és riaszt.

Az új generációs kezelőfelület

A SavePro MAX, SaveSpring MAX, SaveBoxCU MAX ipari eszközkiadó automaták 10 inch érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek.  Kezelőfelületük valamennyi eszközfunkciót könnyedén kezel. A dolgozók a jogosultságuk szerint akadálytalanul kézhez vehetik a munkájukhoz szükséges eszközöket.

PPE vending
tool vending machine

FELHŐALAPÚ ADATTÁROLÁS

Tegye rugalmasabbá az adatelemzést és hozza a lehető
legmagasabb szintre a biztonságos adattárolást! Automatáink
tranzakciós adatai szerver nélküli felhő alapon gyorsan és
könnyen rendszerezhetők vállalkozása igényei szerint. Adjon a
jogosultaknak azonnali hozzáférést és megosztást bárhol és
bármikor internetkapcsolat segítségével

Azonosítási lehetőségek

IVM Icon belepo kar

Belépőkártya

IVM Icon vonalkod

Vonalkód

IVM Icon pin

PIN kód

Hálózati lehetőségek

    AJÁNLATKÉRÉS